Nyt på hjemmesiden

Samværsklubben starter igen 16. september. Hent programmet nedenunder:

Samværsklub1

Rytmisk Legestue åbner igen 11. august. Følg legestuen på Facebook.

Sommerkoncert 16. august kl. 15.00

konf-0605eva-30

Her er en enestående chance for at høre to verdenssangere på disse breddegrader, strandet i Danmark på grund af Covid 19’s lukkede grænser og aflysninger af fulde kalendere af operaengagementer verden over. Nu giver de i Christianskirken en alsidig koncert med en stor kirkelig afdeling, afrundet med uddrag af bl.a. Mozarts opera Don Giovanni. Koncerten akkompagneres af kirkens organist, Miriam Widmann og pianisten Bjørn Rasmussen.

Billetter til 50,- kan købes fra 28. juli ved henvendelse til kirkens kontor. Der er begrænset antal billetter pga corona.

Charles Workman er født i Arkansas, USA og uddannet fra The Juilliard School i New York.

Han indledte sin karriere som en førsteklasses Rossini- og Mozart-tenor og sang i mange år i dette fag i alverdens førende operahuse. Med årene har han udviklet sig til dramatiske tenor- og Heldentenor-roller og det 20. århundredes moderne opera.

Efter sin tidlige debut på Metropolitan Operaen og andre amerikanske operahuse flyttede Workman i 1995 til Europa, hvor han lige siden har optrådt med stor succes i verdens største operahuse, herunder Salzburger Festspiele, Pariser-operaen, London Royal Opera Covent Garden, La Scala, Wiener Staatsoper, Moskvas Bolshoi Opera, Madrid Teatro Real, Barcelona Liceu Opera, Berliner Staatsoper, Venedigs La Fenice, Hamburgische Staatsoper, Bayerische Staatsoper og operahusene i Zürich, Bruxelles, Rom, Prag og Warszawa.

Susanne Elmark, sopran

Uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.

I de sidste mere end 25 år har hun været et aktivt dansk navn udadtil, med en international karriere i høje sopranpartier som Nattens Dronning i Mozarts Tryllefløjten, Lulu i Alban Bergs Lulu, Konstanze i Mozarts Bortførelsen fra Seraillet, Zerbinetta i Strauss’ Ariadne på Naxos, Fiakermilli i Strauss’ Arabella, Marie i Zimmermanns Die Soldaten, Claudia i Hosokawas Stilles Meer, Inanna i Widmanns Babylon, Agnès i Benjamins Written on Skin, på Bayerische Staatsoper München, Hamburgische Staatsoper, Opera Liceu Barcelona, Teatro Real Madrid, Teatro Colon Buenos Aires, Oper Zürich, Wiener Volksoper, Suntory Hall Tokyo, Det Kongelige Teater København mm.

Forfatter til bogen ”Det var med Vilje”, udgivet 2017 på Peter la Cours Forlag. En selvbiografisk skildring om livet med en krævende karriere og at kæmpe for det, man vil.

De senere år har hun tillige undervist masterclasses og givet coaching i opera og har med dette været engageret bl.a. på Bolshoi Operaen Moskva, Rimsky Korsakov Konservatoriet i Skt. Petersborg, på Kammeroper Schloss Rheinsberg i Berlin og San Sebastian Konservatoret i Spanien.

2016 udkom hendes solo opera-CD Ch’il bel Sogno på Pladeselskabet Naxos, med Sønderjyllands Symfoniorkester og dirigent Robert Reimer.

<< August 2020 >>