Christianskirken i Lyngby

Nyt på hjemmesiden

Samværsklubben er aflyst til 16. september

Desværre må vi aflyse de sidste møder i Samværsklubben på grund af de nye retningslinjerne for afstand, når vi er samlet i sognegården. Læs mere her.

 

Rytmisk Legestue er aflyst indtil videre

Læs mere her.

 

Orgelindvielseskoncert søndag 7. juni kl. 16.00

Før Coronakrisen, i uge 2, begyndte orgelbyggerne fra Frobenius det store arbejde med at skille, rense og modernisere orglet.

Der skulle monteres et „setzer-system“ der gør, at registrene (stemmerne) ikke mere skal betjenes med håndkraft. Med det nye system kan organisten forprogrammere registreringen til hele koncerten og derved variere klangen mere og nemmere

Nu er arbejdet færdigt og vi genåbnede den 19. maj, så nu skal det fejres med et brag af en orgelkoncert, hvor hele orglet og dets klangmuligheder tages i brug ved koncerten.

Vi får nemlig besøg af orgelvirtuosen Tina Christiansen, der har rejst verden tynd og givet koncert på de fornemste orgler - bl.a. i Saint Pauls Cathedral i London. Hun er uddannet i Århus og Malmö, har taget solistklasse og sideløbende også studeret cembalo og kammermusik. Tina har vundet orgelkonkurrencer, priser og har modtaget flere legater. Når hun ikke er optaget af koncertrækker, CD-indspilninger og større opførelser med orkestre og ensembler, passer hun organistembedet ved Ansgars Kirke i Odense.

Fribilletter uddeles ved kontakt til kirkekontoret eller til organist Miriam Widmann, for at sikre, at vi ikke bliver flere end de tilladte 71 til koncerten.

Gudstjenestevandring2

<< Maj 2020 >>
Ma Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 29

Det sker ..