Grundet Corona-krisen er konfirmationerne udskudt til august:

Konfirmation 8. august
kl.    9.30 Engelsborgsskolen 8.C
kl.  11.30 Engelsborgsskolen 8. S

Konfirmation 15. august
kl.   9.30 Engelsborgskolens 8. E
kl. 11.30 Engelsborgskolens 8. K
kl. 13.30 private skoler

For yderligere oplysninger kontakt Lisa eller Anita.

Nyt på hjemmesiden

Sorggruppe

På grund af reglerne i forbindelse med corona, må vi desværre aflyse sorggruppen til efter påske. Ny mødedato vil stå her på hjemmesiden. Tryk på folderen og læs mere om sorggrupperne.

Sorggruppefolder

Weekendretræte 11.-13. sep.

Tryk på folderen nedenfor.

Weekendretræte2

Alle gudstjenester og arrangementer i Christianskirken er aflyst til og med 13. april.

Vi kan derfor desværre ikke holde påskegudstjenester i kirken sammen, men påske bliver det alligevel.

Vi vil gerne fejre påskens glade budskab med jer ved at der hver dag kommer en hilsen på kirkens Facebookside fra præsterne. Derigennem vil påskens dramatiske fortælling få liv, som et forløb vi er involveret i.

Organisten er også med. Langfredag spiller hun påskesalmen ”Hil dig, Frelser og Forsoner” og vi håber, at I vil synge med hjemme fra stuerne.

Glædelig påske!

Selvom alle aktiviteter er lukket ned, er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, hvis du har brug for en samtale i en svær tid. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte.

Telefonen til kirkekontoret 4587 1398 er åben tirsdag - torsdag kl. 10.00-12.00 og tirsdag kl. 15.00-17.00. Kontoret kan også kontaktes på: kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk
Hold jer opdateret på vores hjemmeside og Facebook. Vi sende løbende små hilsener på Facebook indtil vi ses igen.
                                                                                                                             eva påske
Påskehilsen til sognet

Vi sender i disse dage et påskebrev ud i e-boks til medlemmer af folkekirken, som bor i sognet. Du kan også læse brevet her.

Påskebrev

Når du vil maile
sikkert til os

Hvis du vil kontakte os med personhenførbare oplysninger, bl.a. i forbindelse med dåb, vielser og medlemskab af folkekirken, kan du bruge nedenstående link. Du vil modtage svar fra os i din e-boks. Send sikker mail.

<< April 2020 >>

Hvis du vil modtage vores nyhedsbrev, kan du tilmelde dig her:

Facebook icon