Christianskirken i Lyngby

Indskrivning til konfirmation i 2021

Indskrivningen til konfirmation i 2021 sker via formularen på kirkens hjemmeside senest 15. juni. Information om konfirmationsforberedelsen vil blive fremmailet efter tilmeldingsfristen. Se videoen med tidligere konfirmandsholds optakt til konfirmationsdagen. Tryk på billedet nedenunder for at læse indskrivningsbrevet.

indskrivningsbrev konfirmation i Christianskirken

Sorggruppe i Christianskirken

Sorggruppen  starter igen 20. maj kl. 14.00-16.00. For flere informationer  kontakt Catherine på tlf. 4520 1393.

 

Nyt på hjemmesiden

Samværsklubben er aflyst til 16. september

Desværre må vi aflyse de sidste møder i Samværsklubben på grund af de nye retningslinjerne for afstand, når vi er samlet i sognegården. Læs mere her.

 

Rytmisk Legestue er aflyst indtil videre

Læs mere her.

 

Dette års pinsegudstjeneste 1. juni i Sorgenfri Slotshave aflyses

Vores årlige fælles pinsegudstjeneste i det fri aflyses desværre i år grundet den nuværende covid-19-situation. Vi havde glædet os meget til at invitere jer i Sorgenfri Slotshave til en skøn friluftsgudstjeneste med masser af musik, liv, ånd, fællesskab og hygge.

Men vi må glæde os ekstra meget til 2021, hvor vi fejrer pinsegudstjenesten mandag 24. maj.

Collage billeder pinsegudstjenesten

Weekendretræte 11.-13. sep. 

Tryk på folderen nedenfor.

Weekendretræte2

Grundet Corona-krisen er konfirmationerne i 2020 udskudt fra maj til august:

Konfirmation 8. august
kl.    9.30 Engelsborgsskolen 8.C
kl.  11.30 Engelsborgsskolen 8. S

Konfirmation 15. august
kl.   9.30 Engelsborgskolens 8. E
kl. 11.30 Engelsborgskolens 8. K
kl. 13.30 private skoler

For yderligere oplysninger kontakt Lisa eller Anita.

Folkekirkens genåbning

Folkekirken åbnede 18. maj iht. retningslinjerne fra Kirkeministeriet og Styrelsen for patientsikkerhed, der kom ved midnatstid 17. maj. Det var med stor glæde, at vi kunne samles i Christianskirken til morgensang tirsdag 19. maj kl. 9.45.

Det er et lokalt ansvar at sikre, at genåbningen i praksis kan ske efter retningslinjerne og med overholdelse af sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger. Christians Sogns Menighedsråd er i fuld gang med at udfærdige de praktiske retningslinjer.

Her og nu betyder det, at udlån og udlejning af sognegård og kirkerum til eksterne ikke sker før 8. juni. Kirkens egne arrangementer begynder i et vist omfang i løbet af denne uge. Det vil fremgå af plakater og opslag ved kirken, her på hjemmesiden og Facebook, hvilke arrangementer der begynder og hvornår de begynder.

Ligeledes er vi desværre nødt til kun at holde kirken åben i hverdage for besøgende, mens der er personale til stede i kirke eller sognegård. Det vil sige tirsdag til fredag kl. 9-15.

Vi må være 71 i kirken til gudstjenester, og når vi synger sammen, kommer vi til at bruge salmeblade eller projektor det næste stykke tid.

Ved arrangementer i sognegården er det maksimale deltagerantal, når der ikke synges, iht. vejledningen:
Stueetagen:
Lokale 1: 13 personer.
Lokale 2: 13 personer.
Begge lokaler samlet: 26 personer.

Underetagen:
Lokale 3: 8 personer.
Lokale 4: 16 personer.
Begge lokaler samlet: 24 personer.

Kirkekontoret har telefontid på tlf.nr. 4587 1398 fra tirsdag til fredag kl. 10-12 og tirsdag også kl. 15-17. Hvis ikke man har tegn på sygdom og ønsker personlig betjening på kirkekontoret, skal man først ringe eller sende en e-mail og aftale tid, så det kan undgås, at der opstår kø udenfor kirkekontoret.

Hvis du har brug for en samtale i en svær tid, er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte:

Eva Borbye Pedersen (2763 4469)
Eigil Saxe (2142 0758)
Anita Brændsgaard Bennetsen (5360 4940)
Lisa Tikkanen Pagh (2878 0630)

Rytmisk legestue er aflyst indtil videre

Vi kan desværre ikke mødes i legestuen, som vi plejer, da retningslinjerne siger, at der skal være 2 meter mellem os, når vi synger. Derfor er legestuen aflyst indtil videre. Vi prøver at tænke kreativt og måske finder vi en...

Læs mere
Orgelindvielse med koncert søndag 7. juni kl. 16

Vi får besøg af orgelvirtuosen Tina Christiansen, der har rejst verden tynd og givet koncert på de fornemste orgler - bl.a. i Saint Pauls Cathedral i London.

Fribilletter uddeles ved kontakt til kirkekontoret eller til organist Miriam Widmann, for at sikre, at vi ikke bliver flere end de tilladte 71 til koncerten.

Gudstjenestevandring2

Læs mere her.

Kirkegængere gjorde gudstjeneste til en vandring

Læs artiklen i Kristelig Dagblad 17. maj om kirkevandringerne i Christianskirken under nedlukningen pga. Coronakrisen.

Gudstjenestevandring2

Billedet er fra en anden vandring.

Når du vil maile
sikkert til os

Hvis du vil kontakte os med personhenførbare oplysninger, bl.a. i forbindelse med dåb, vielser og medlemskab af folkekirken, kan du bruge nedenstående link. Du vil modtage svar fra os i din e-boks. Send sikker mail.

<< Juni 2020 >>
Ma Ti On To Fr
3 5 6
8 13
15 17 19 20
22 24 26 27
29          

Det sker ..

Hvis du vil modtage vores nyhedsbrev, kan du tilmelde dig her:

Tilmeld nyhedsbrev

Der var minikoncert med tårnblæser fra tårnet søndag 10. maj

Trompetist Niels-Jørn Jessen begav sig op i kirkens smukke tårn ved 10.30-tiden. Ud gennem det øverste gitter strømmede 'Våren' af Grieg ned til glæde for alle, der kom forbi. Vi livesendte fra tårnet på Facebook. Hør og se koncerten fra tårnet eller fra gaden

Tårnblæser

Facebook icon