Alle gudstjenester og arrangementer i Christianskirken er aflyst til og med 13. april.

Vi kan derfor desværre ikke holde påskegudstjenester i kirken sammen, men påske bliver det alligevel.

Vi vil gerne fejre påskens glade budskab med jer ved at der hver dag kommer en hilsen på kirkens Facebookside fra præsterne. Derigennem vil påskens dramatiske fortælling få liv, som et forløb vi er involveret i.

Organisten er også med. Langfredag spiller hun påskesalmen ”Hil dig, Frelser og Forsoner” og vi håber, at I vil synge med hjemme fra stuerne.

Glædelig påske!

Selvom alle aktiviteter er lukket ned, er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, hvis du har brug for en samtale i en svær tid. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte.

Telefonen til kirkekontoret 4587 1398 er åben tirsdag - torsdag kl. 10.00-12.00 og tirsdag kl. 15.00-17.00. Kontoret kan også kontaktes på: kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk
Hold jer opdateret på vores hjemmeside og Facebook. Vi sende løbende små hilsener på Facebook indtil vi ses igen.
                                                                                                                             eva påske

Indmeldelse i og udmeldelse af Lyngbykirkernes børne- og spirekor

BEMÆRK. Indmeldelse og udmeldelse kan ikke ske ved kontakt til korlederen.

Iht. bestemmelser om behandling af personoplysninger  (se Datatilsynets introduktion til Databeskyttelsesforordningen) og databeskyttelsesloven, der trådte i kraft den 25. maj 2018, skal vi informere om, at de i formularen indtastede oplysninger alene bruges i forbindelse med koraktiviteterne af korleder Vibeke Sahner Ockelmann og behandles af kordegn Ask Anders Skovsted i forbindelse med udfærdigelse af deltagerlister til korleder og afkrydsning af betaling af kontingent.

De indtastede formulardata, der gemmes eksternt, bliver slettet ved udmeldelse af korene. Ingen data bliver lagret på lokale pc'er.

Det afgivne samtykke (se datatilsynets pjece om samtykke) til brug af de afgivne oplysninger kan til enhver tid trækkes tilbage ved kontakt til kirkens kontor ved kordegn Ask Anders Skovsted, kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk, eller tlf.nr. 4587 1398.

Udmeldelse sker ved en anden formular. Linket er her.

Hvis man ikke ønsker at foretage indmeldelse i og udmeldelse af korene ved de digitale formularer, kan man foretage dette ved telefonisk kontakt til kordegn Ask Anders Skovsted på tlf.nr. 4587 1398 i kontorets åbningstid.

BETALING AF 250 KR. I KONTINGENT FOR FØRSTE HALVÅR SKAL SKE VED TILMELDINGEN

Betaling af 1. halvårs kontingent kan ske:

1) Ved netbank til Christianskirkens konto i Danske Bank: Reg.nr.  1471, kontonr. 10798590, tekst ”kor + barnets navn”.

2) med MobilePay til Christianskirken: 449988, tekst ”kor + barnets navn”.
Oplysninger om barnet
Yderligere oplysninger (sæt kryds)
Yderligere kommentarer
<< April 2020 >>