Christianskirken i Lyngby

Alle gudstjenester og arrangementer i Christianskirken er aflyst til og med 13. april.

Vi kan derfor desværre ikke holde påskegudstjenester i kirken sammen, men påske bliver det alligevel.

Vi vil gerne fejre påskens glade budskab med jer ved at der hver dag kommer en hilsen på kirkens Facebookside fra præsterne. Derigennem vil påskens dramatiske fortælling få liv, som et forløb vi er involveret i.

Organisten er også med. Langfredag spiller hun påskesalmen ”Hil dig, Frelser og Forsoner” og vi håber, at I vil synge med hjemme fra stuerne.

Glædelig påske!

Selvom alle aktiviteter er lukket ned, er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, hvis du har brug for en samtale i en svær tid. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte.

 
Telefonen til kirkekontoret 4587 1398 er åben tirsdag - torsdag kl. 10.00-12.00 og tirsdag kl. 15.00-17.00. Kontoret kan også kontaktes på: kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk
Hold jer opdateret på vores hjemmeside og Facebook. Vi sende løbende små hilsener på Facebook indtil vi ses igen.
                                                                                                                             eva påske

Rytmisk legestue

 

Tirsdag fra kl. 10.00-12.00. Vi bruge kirkerummet fra kl. 10.30-11.00, hvor orglet  spiller op til leg og dans. I kirken synger vi et udvalg af de største salmer. Vi laver rytmik og de sjove dyr fra den gamle kuffert hjælper os med at synge kendte børnesange. Legestuen er for børn i alderen 6 mdr. til 4 år. Legestuen fortsætter i sognegården med fri leg, hvor der også er mulighed for at spise den medbragte frokost  Vi holder lukket i skolernes freie. Alle er velkomne. Det er gratis af deltage. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte formidlings­medarbejder Catherine Murphy

 legestue2

 

<< April 2020 >>
Ma Ti On To Fr
    1 3 4
6 8 11
20 22 24
27 29 30      

Det sker ..