Nyt på hjemmesiden

Sorggruppe

På grund af reglerne i forbindelse med corona, må vi desværre aflyse sorggruppen til efter påske. Ny mødedato vil stå her på hjemmesiden. Tryk på folderen og læs mere om sorggrupperne.

Sorggruppefolder

Alle gudstjenester og arrangementer i Christianskirken er aflyst til og med 13. april.

Vi kan derfor desværre ikke holde påskegudstjenester i kirken sammen, men påske bliver det alligevel.

Vi vil gerne fejre påskens glade budskab med jer ved at der hver dag kommer en hilsen på kirkens Facebookside fra præsterne. Derigennem vil påskens dramatiske fortælling få liv, som et forløb vi er involveret i.

Organisten er også med. Langfredag spiller hun påskesalmen ”Hil dig, Frelser og Forsoner” og vi håber, at I vil synge med hjemme fra stuerne.

Glædelig påske!

Selvom alle aktiviteter er lukket ned, er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, hvis du har brug for en samtale i en svær tid. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte.

Telefonen til kirkekontoret 4587 1398 er åben tirsdag - torsdag kl. 10.00-12.00 og tirsdag kl. 15.00-17.00. Kontoret kan også kontaktes på: kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk
Hold jer opdateret på vores hjemmeside og Facebook. Vi sende løbende små hilsener på Facebook indtil vi ses igen.
                                                                                                                             eva påske

Minikonfirmandundervisning

Minikonfirmandundervisning er et tilbud til børn i 3. klasserne på Engels­­­borg­sko­len

Minikonfirmandundervisning har som mål at gøre børnene fortrolige med kristendommen og kirken på en sjov og udfordrende måde gennem samtale og leg. Med udgangspunkt i børnenes egne erfaringer, taler vi om nogle af livets store spørgsmål.

Hver undervisningsgang har et tema, som f.eks. højtider, dåb, nadver, næstekærlighed og med udgangspunkt i dagens emne, bliver der fortalt historier fra bibelen, leget og lavet forskellige kreative aktiviteter. Det er formidlingsmedarbejder Catherine Murphy, der står for undervisningen.

Minikonfirmandundervisningen foregår over 10 gange á ca. 1½ times varighed fredag eftermiddag efter skoletid. Typisk inviteres 3Aog 3B til at deltage om efteråret og 3C og 3D om foråret. Folder om minikonfirmandundervisning kommer på Engelsborgsskolens forældreintra med oplysninger om tidspunkter og tilmelding. Børnene hentes på skolen og går i samlet flok til kirken. Forældrene henter børnene efter undervisningen.

ministen

<< April 2020 >>