Pastagudstjenester

Pastagudstjenesterne er for hele familien. Vi mødes i sognegården til fællesspisning og går derefter over i kirken til en lille guds­­­tjeneste tilrettelagt for børn.

Tilmelding skal ske til for­mid­lings­­­med­­arbejder Catherine Murphy. Her har du også mulighed for at tilmelde dig vores mailliste så du får besked om pasta­guds­tjenesterne.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden arrangementet.
Prisen er 30 kr. for voksne og 20 kr. for børn. .

På gensyn - hver 3. torsdag i måneden (september - april) fra kl. 17.30 - 19.00 i Christianskirken.

Her kan du se folderen for pastagudstjenesterne i 2019 og 2020:   Pastagudstjenester

pastaspisning

Torsdag 17/09 2020 17:30
Anita Brændsgaard Bennetsen

Det koster 30 kr. for voksne og 20 kr. for børn at deltage. Tilmelding på mail senest tirsdag 15. september til Catherine Murphy. Vi skal vi høre fortællingen om Josef, der går fra at være udstødt af sine brødre til at være den næst mægtigste mand i Egypten. Børnekoret er med og synger efterårssange. Pastagudstjenesterne begynder med fællesspisning i sognegården, efterfulgt af en kreativ aktivitet for børnene. Kl. 18.30 holder vi ½ times børnegudstjeneste i kirken og siger farvel og på gensyn kl. 19.00.

Torsdag 22/10 2020 17:30
Anita Brændsgaard Bennetsen

Det koster 30 kr. for voksne og 20 kr. for børn at deltage. Tilmelding på mail senest tirsdag 20. oktober til Catherine Murphy. I oktober fortæller vi historien om tolderen Zakæus, som var en upopulær mand, fordi han snød andre. En dag møder han Jesus, og det forandrer hans liv, så han begynder at giver sine penge til de fattige. Pastagudstjenesten begynder med fællesspisning i sognegården, efterfulgt af en kreativ aktivitet for børnene. Kl. 18.30 holder vi ½ times børnegudstjeneste i kirken og siger farvel og på gensyn kl. 19.00.

Torsdag 19/11 2020 17:30
Lisa Tikkanen Pagh

Det koster 30 kr. for voksne og 20 kr. for børn at deltage. Tilmelding på mail senest tirsdag 17. november til Catherine Murphy. I november er temaet Big Bang! Vi taler om hvordan jorden blev til og om Eva, Adam og Darwin. Pastagudstjenesterne begynder med fællesspisning i sognegården, efterfulgt af en kreativ aktivitet for børnene. Kl. 18.30 holder vi ½ times børnegudstjeneste i kirken og siger farvel og på gensyn kl. 19.00.

<< Juli 2020 >>