Alle gudstjenester og arrangementer i Christianskirken er aflyst til og med 13. april.

Vi kan derfor desværre ikke holde påskegudstjenester i kirken sammen, men påske bliver det alligevel.

Vi vil gerne fejre påskens glade budskab med jer ved at der hver dag kommer en hilsen på kirkens Facebookside fra præsterne. Derigennem vil påskens dramatiske fortælling få liv, som et forløb vi er involveret i.

Organisten er også med. Langfredag spiller hun påskesalmen ”Hil dig, Frelser og Forsoner” og vi håber, at I vil synge med hjemme fra stuerne.

Glædelig påske!

Selvom alle aktiviteter er lukket ned, er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, hvis du har brug for en samtale i en svær tid. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte.

Telefonen til kirkekontoret 4587 1398 er åben tirsdag - torsdag kl. 10.00-12.00 og tirsdag kl. 15.00-17.00. Kontoret kan også kontaktes på: kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk
Hold jer opdateret på vores hjemmeside og Facebook. Vi sende løbende små hilsener på Facebook indtil vi ses igen.
                                                                                                                             eva påske

Udmeldelse af Lyngbykirkernes børne- og spirekor

BEMÆRK. Udmeldelse kan ikke ske ved kontakt til korlederen.

Iht. bestemmelser om behandling af personoplysninger  (se Datatilsynets introduktion til Databeskyttelsesforordningen) og databeskyttelsesloven, der trådte i kraft den 25. maj 2018, skal vi informere om, at de i formularen indtastede oplysninger alene bruges for at kunne håndtere udmeldelse af børnekorene. Meddelelse om udmeldelsen bliver givet videre til korleder Vibeke Sahner Ockelmann og data behandles alene af kordegn Ask Anders Skovsted.

For god ordens skyld skal vi informere om, at de oplysninger vi har modtaget ved indmeldelse og udmeldelse, kun er blevet gemt eksternt, og at disse nu bliver slettet i forbindelse med udmeldelsen af korene. Ingen data har været lagret på lokale pc'er.

Det afgivne samtykke (se datatilsynets pjece om samtykke) er nødvendigt, for at vi må håndtere udmeldelsen digitalt.

Hvis ikke man ønsker at foretage udmeldelse af korene ved den digitale formular, kan man foretage dette ved telefonisk kontakt til kordegn Ask Anders Skovsted på tlf.nr. 4587 1398 i kontorets åbningstid.

Oplysninger om barnet
Yderligere kommentarer