Alle gudstjenester og arrangementer i Christianskirken er aflyst til og med 13. april.

Vi kan derfor desværre ikke holde påskegudstjenester i kirken sammen, men påske bliver det alligevel.

Vi vil gerne fejre påskens glade budskab med jer ved at der hver dag kommer en hilsen på kirkens Facebookside fra præsterne. Derigennem vil påskens dramatiske fortælling få liv, som et forløb vi er involveret i.

Organisten er også med. Langfredag spiller hun påskesalmen ”Hil dig, Frelser og Forsoner” og vi håber, at I vil synge med hjemme fra stuerne.

Glædelig påske!

Selvom alle aktiviteter er lukket ned, er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, hvis du har brug for en samtale i en svær tid. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte.

Telefonen til kirkekontoret 4587 1398 er åben tirsdag - torsdag kl. 10.00-12.00 og tirsdag kl. 15.00-17.00. Kontoret kan også kontaktes på: kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk
Hold jer opdateret på vores hjemmeside og Facebook. Vi sende løbende små hilsener på Facebook indtil vi ses igen.
                                                                                                                             eva påske

Faderskab

faderskabEr barnets moder ugift, kan faderen (såfremt forældrene ønsker fælles forældre­­myn­dighed) sammen med barnets mor med NemId på www.borger.dk afgive erklæring om at ville varetage ansvaret og omsorgen for barnet (Omsorgs- og ansvarserklæring).

Faderskaber, hvor der ønskes fælles forældremyndighed, der ikke anmeldes i forbindelse med fødselsregistreringen og indenfor 14 dage efter barnets fødsel behandles i stedet af Statsforvaltningen. Andre faderskaber behandles også i Statsforvaltningen, såsom i de tilfælde, hvor forældrene ikke ønsker fælles forældremyndighed.

Det er også muligt at afgive erklæringen om fælles forældremyndighed inden barnet er født. I så fald bruges blanketten, som også findes på www.borger.dk, og den sendes til Statsforvaltningen. Vær i så fald opmærksom på, at hvis Omsorgs- og ansvarserklæringen ikke er underskrevet af advokat eller 2 vitter­lig­heds­vidner, skal den underskrives af begge forældre ved personligt fremmøde i Statsforvaltningen.

<< April 2020 >>