Alle gudstjenester og arrangementer i Christianskirken er aflyst til og med 13. april.

Vi kan derfor desværre ikke holde påskegudstjenester i kirken sammen, men påske bliver det alligevel.

Vi vil gerne fejre påskens glade budskab med jer ved at der hver dag kommer en hilsen på kirkens Facebookside fra præsterne. Derigennem vil påskens dramatiske fortælling få liv, som et forløb vi er involveret i.

Organisten er også med. Langfredag spiller hun påskesalmen ”Hil dig, Frelser og Forsoner” og vi håber, at I vil synge med hjemme fra stuerne.

Glædelig påske!

Selvom alle aktiviteter er lukket ned, er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, hvis du har brug for en samtale i en svær tid. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte.

Telefonen til kirkekontoret 4587 1398 er åben tirsdag - torsdag kl. 10.00-12.00 og tirsdag kl. 15.00-17.00. Kontoret kan også kontaktes på: kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk
Hold jer opdateret på vores hjemmeside og Facebook. Vi sende løbende små hilsener på Facebook indtil vi ses igen.
                                                                                                                             eva påske

Medlemskab af folkekirken

alternative-vinkler-023Medlemskab af Den danske Folkekirke opnås ved dåb.

Man behøver ikke at være dansk statsborger for at være medlem af Folkekirken, men man kan ikke være medlem af et andet trossamfund og Folkekirken samtidigt.

Kirkeministeriets hjemmeside beskriver, hvordan man bliver medlem af folkekirken.

Sognebåndsløsning

Som medlem af Folkekirken er man knyttet til den sognekirke, hvor man bor, men ønsker man at høre til en anden sognekirke, kan man "løse sognebånd", d.v.s. skifte sogn.

Henvendelse herom skal ske til præsten i den kirke man gerne vil knyttes til.

Udtrædelse af folkekirken

Du kan altid vælge, om du vil melde dig ud af folkekirken.
Udmeldelse af folkekirken sker ved skriftlig eller personlig henvendelse til sognepræsten eller kirkekontoret i det sogn, hvor du bor.

Når du meddeler, at du vil træde ud af folkekirken, skal du oplyse, hvor og hvornår du er født og døbt. Du får en bekræftelse på, hvornår udmeldelsen er sket, og udmeldelsen bliver registreret i CPR.

Se nærmere på kirkeministeriets hjemmeside.

<< April 2020 >>