Pastagudstjenester

Pastagudstjenesterne er for hele familien. Vi mødes i sognegården til fællesspisning og går derefter over i kirken til en lille guds­­­tjeneste tilrettelagt for børn.

Tilmelding skal ske til for­mid­lings­­­med­­arbejder Catherine Murphy. Her har du også mulighed for at tilmelde dig vores mailliste så du får besked om pasta­guds­tjenesterne.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden arrangementet.
Prisen er 30 kr. for voksne og 20 kr. for børn. .

På gensyn - hver 3. torsdag i måneden (september - april) fra kl. 17.30 - 19.00 i Christianskirken.

Her kan du se folderen for pastagudstjenesterne i 2019 og 2020:   Pastagudstjenester

pastaspisning

Pastagudstjeneste
Christianskirken
Torsdag 23/04 2020 17:30
Lisa Tikkanen Pagh

Det koster 30 kr. for voksne og 20 kr. for børn at deltage. Tilmelding skal ske på mail senest kl. 12.00 tirsdag inden arrangementet til Catherine Murphy. Vi slutter sæsonens sidste pastagudstjeneste med at undersøge sidste del af Fadervor: For dit er riget, magten og æren i evighed. Amen Pastagudstjenesten starter med fællesspisning i sognegården, efterfulgt af en aktivitet for børnene. Vi slutter aftenen med børnegudstjeneste i kirken i ca. ½ time. Kl. 19.00 siger vi farvel og på gensyn. Vi holder sommerferie frem til torsdag 17. september, hvor vi starter efterårets sæson.

<< April 2020 >>