Kalenderdetaljer

Malerdag med Marianne Fischer
Christianskirken
Lørdag 23/02 2019 10:00 - 16:00

Tilmelding til Eva Borbye Pedersen eller på kirkekontoret. Der er begrænset deltagerantal, så meld dig snarest muligt. En malerdag for dem der gerne vil fordybe sig i et eksistentielt og kristent tema på baggrund af et fortællende oplæg og ved hjælp af farver og pensler, former og symboler, der udfolder sig på et lærred. Gennem maleprocessen bliver både følelse, intellekt og det ubevidste aktiveret, og det kan føre frem til en klarere forståelse for den enkelte af det tema, der bliver gennemgået i kirken som start på dagen. Dagens igangsætter Marianne Fischer er sognepræst ved Opstandelseskirken og kunstmaler. Hun vil dagen igennem vejlede med hensyn til motiv, farvevalg etc. og gå ind i samtaler med deltagerne om det, de bliver berørt af ved emnet og maleprocessen. Hun har holdt mange malerdage i kirker, på kurser og retræter, så selv dem, der ikke er vant til at udtrykke sig ved at male, er i gode hænder. Der kræves ingen særlige fagkundskaber, kun lyst og mod til at give sig i kast med farver og pensler. Der vil være lærred, maling og pensler til alle, og undervejs spiser vi frokost sammen. Alt dette koster 175 kr. - og du får dit eget maleri med hjem! Måske vil vi gerne have lov at udstille malerierne i kirken i nogle dage.

<< Februar 2019 >>