Kalenderdetaljer

Søndag 16/08 2020 10:00
10. s. e. trin.
Anita Brændsgaard Bennetsen

Sommerkoncert med sopran og tenor
Christianskirken
Søndag 16/08 2020 15:00 - 17:00

Billetter til 50,- kan købes fra 28. juli ved henvendelse til kirkens kontor. Der er begrænset antal deltagere pga corona. Her er en enestående chance for at høre to verdenssangere på disse breddegrader, strandet i Danmark på grund af Covid 19’s lukkede grænser og aflysninger af fulde kalendere af operaengagementer verden over. Nu giver de i Christianskirken en alsidig koncert med en stor kirkelig afdeling, afrundet med uddrag af bl.a. Mozarts opera Don Giovanni. Koncerten akkompagneres af kirkens organist, Miriam Widmann og pianisten Bjørn Rasmussen. Charles Workman er født i Arkansas, USA og uddannet fra The Juilliard School i New York. Han indledte sin karriere som en førsteklasses Rossini- og Mozart-tenor og sang i mange år i dette fag i alverdens førende operahuse. Med årene har han udviklet sig til dramatiske tenor- og Heldentenor-roller og det 20. århundredes moderne opera. Susanne Elmark, sopran: Uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. I de sidste mere end 25 år har hun været et aktivt dansk navn udadtil, med en international karriere i høje sopranpartier som Nattens Dronning i Mozarts Tryllefløjten, Lulu i Alban Bergs Lulu.

<< August 2020 >>