Alle gudstjenester og arrangementer i Christianskirken er aflyst til og med 13. april.

Vi kan derfor desværre ikke holde påskegudstjenester i kirken sammen, men påske bliver det alligevel.

Vi vil gerne fejre påskens glade budskab med jer ved at der hver dag kommer en hilsen på kirkens Facebookside fra præsterne. Derigennem vil påskens dramatiske fortælling få liv, som et forløb vi er involveret i.

Organisten er også med. Langfredag spiller hun påskesalmen ”Hil dig, Frelser og Forsoner” og vi håber, at I vil synge med hjemme fra stuerne.

Glædelig påske!

Selvom alle aktiviteter er lukket ned, er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, hvis du har brug for en samtale i en svær tid. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte.

Telefonen til kirkekontoret 4587 1398 er åben tirsdag - torsdag kl. 10.00-12.00 og tirsdag kl. 15.00-17.00. Kontoret kan også kontaktes på: kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk
Hold jer opdateret på vores hjemmeside og Facebook. Vi sende løbende små hilsener på Facebook indtil vi ses igen.
                                                                                                                             eva påske

Kalenderdetaljer

Meditativ bibellæsning v/ Eva Borbye
Kirken, Chr. X's Alle 120, Lyngby
Torsdag 02/04 2020 19:30 - 21:00

Alle er velkomne. For flere oplysninger kontakt Eva Borbye Pedersen. At læse en bibeltekst meditativt er at lytte med hjertet til det, teksten vil sige den enkelte i form af trøst, inspiration, udfordring, vejledning. Læsningen sker under en fast form, hvor der også gives mulighed for at dele tekstens budskaber med hinanden i en åben, fordomsfri samtale.

<< April 2020 >>