Alle gudstjenester og arrangementer i Christianskirken er aflyst til og med 13. april.

Vi kan derfor desværre ikke holde påskegudstjenester i kirken sammen, men påske bliver det alligevel.

Vi vil gerne fejre påskens glade budskab med jer ved at der hver dag kommer en hilsen på kirkens Facebookside fra præsterne. Derigennem vil påskens dramatiske fortælling få liv, som et forløb vi er involveret i.

Organisten er også med. Langfredag spiller hun påskesalmen ”Hil dig, Frelser og Forsoner” og vi håber, at I vil synge med hjemme fra stuerne.

Glædelig påske!

Selvom alle aktiviteter er lukket ned, er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, hvis du har brug for en samtale i en svær tid. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte.

Telefonen til kirkekontoret 4587 1398 er åben tirsdag - torsdag kl. 10.00-12.00 og tirsdag kl. 15.00-17.00. Kontoret kan også kontaktes på: kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk
Hold jer opdateret på vores hjemmeside og Facebook. Vi sende løbende små hilsener på Facebook indtil vi ses igen.
                                                                                                                             eva påske

Kalenderdetaljer

Skaberi
Sognegården, Chr. X's Alle 122, Lyngby
Fredag 21/02 2020 14:00 - 17:00

Skaberi er ungdomskirkens nye kreative hellested. Her kan du komme med dine kreative projekter og hygge dig sammen med andre unge, der er i gang med at skabe fine ting og sager. Du medbringer selv dit projekt og de remedier du skal bruge, sår sørger vi for te, kaffe og hjemmebagte boller. Kontakt Anita Brændsgaard Bennetsen for yderligere information.

<< April 2020 >>