Kalenderdetaljer

Christianskirken
Torsdag 24/09 2020 17:30
Anita Brændsgaard Bennetsen

Tilmelding til kirkekontoret senest dagen før. Prisen er 20 kr. -betalingen tilfalder menighedsplejen. Cross yoga er en måde, hvor vi med yoga, bevægelse, bøn og kristen meditation stiller os lyttende overfor Gud. Ved at træne muskler, vejrtrækning, smidighed og balance forsøger vi at opnå en indre ro, der kan virke afstressende og dermed skabe mere mental ro i Guds nærvær. Crossyoga-timen indledes med en kort bibelsktekst, hvor et tema introduceres. Vi laver yogaøvelser på måtter i kirkerummet til stille musik og reflekterer indimellem over aftenens tema. Yogatimen slutter med en kort meditation, en bøn og afspænding. Cross Yoga er for alle, der ønsker at bruge kroppen som en del af deres trospraksis og alle kan være med – også dem der ikke har prøvet yoga før. Vi har yogamåtter, tæpper og blokke, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe dit eget udstyr. Anita Brændsgaard Bennetsen og Catherine Murphy, der begge er uddannede crossyoga-instruktører, vil stå for undervisningen. Kontakt dem for yderligere oplysninger.

<< Oktober 2020 >>