Alle gudstjenester og arrangementer i Christianskirken er aflyst til og med 13. april.

Vi kan derfor desværre ikke holde påskegudstjenester i kirken sammen, men påske bliver det alligevel.

Vi vil gerne fejre påskens glade budskab med jer ved at der hver dag kommer en hilsen på kirkens Facebookside fra præsterne. Derigennem vil påskens dramatiske fortælling få liv, som et forløb vi er involveret i.

Organisten er også med. Langfredag spiller hun påskesalmen ”Hil dig, Frelser og Forsoner” og vi håber, at I vil synge med hjemme fra stuerne.

Glædelig påske!

Selvom alle aktiviteter er lukket ned, er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, hvis du har brug for en samtale i en svær tid. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte.

Telefonen til kirkekontoret 4587 1398 er åben tirsdag - torsdag kl. 10.00-12.00 og tirsdag kl. 15.00-17.00. Kontoret kan også kontaktes på: kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk
Hold jer opdateret på vores hjemmeside og Facebook. Vi sende løbende små hilsener på Facebook indtil vi ses igen.
                                                                                                                             eva påske

Kuhlaukoret

Kuhlaukoret er et blandet kor for let øvede, ambitiøse sangere, som støt og
roligt
er vokset til nu at have 45 medlemmer.  Repertoiret består af nye og
ældre danske
og udenlandske sange, klassiske såvel som rytmiske.  Vi synger,
fordi vi kan lide det,
men også for at udvikle os, og det gør vi bl.a. ved
hjælp af vores dynamiske og
elskelige dirigent Iben Vestergaard og ved at afholde koncert ved juletid og i forårets
løb, og ved anledninger som f.eks.
Korbattle og forskellige kortræf.

Koret øver mandage kl. 19,00-21,30 i
Christianskirken.
Kontakt venligst korets formand Axel Pheiffer på tlf.nr. 2395 8092,
hvis du er interesseret i at høre nærmere.

<< April 2020 >>