Alle gudstjenester og arrangementer i Christianskirken er aflyst til og med 13. april.

Vi kan derfor desværre ikke holde påskegudstjenester i kirken sammen, men påske bliver det alligevel.

Vi vil gerne fejre påskens glade budskab med jer ved at der hver dag kommer en hilsen på kirkens Facebookside fra præsterne. Derigennem vil påskens dramatiske fortælling få liv, som et forløb vi er involveret i.

Organisten er også med. Langfredag spiller hun påskesalmen ”Hil dig, Frelser og Forsoner” og vi håber, at I vil synge med hjemme fra stuerne.

Glædelig påske!

Selvom alle aktiviteter er lukket ned, er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, hvis du har brug for en samtale i en svær tid. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte.

Telefonen til kirkekontoret 4587 1398 er åben tirsdag - torsdag kl. 10.00-12.00 og tirsdag kl. 15.00-17.00. Kontoret kan også kontaktes på: kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk
Hold jer opdateret på vores hjemmeside og Facebook. Vi sende løbende små hilsener på Facebook indtil vi ses igen.
                                                                                                                             eva påske

Lyngby Kammerkor

LyngbyKammerkor november 2019Lyngby Kammerkor er et mindre kor af øvede sangere.

Koret opfører jævnligt koncerter i kirker og foreninger, særlig i forbindelse med årets højtider og sommerens komme.

Koret har stor rutine i fremførelse af a capella programmer sammensat af verdslig og kirkelig musik fra de seneste 400 år.

Kernen i repertoiret er tidlig musik, tysk og nordisk romantik samt nyere nordisk kormusik, men der fremføres også værker fra andre musikkulturer.

Ved mange koncerter samarbejder koret med solister, instrumentalister og orkestre.

Koret øver tirsdage kl. 19.30-22 i Christianskirken
Kontaktperson: Birgitte Thomsen, tlf. 6167 8107