Alle gudstjenester og arrangementer i Christianskirken er aflyst til og med 13. april.

Vi kan derfor desværre ikke holde påskegudstjenester i kirken sammen, men påske bliver det alligevel.

Vi vil gerne fejre påskens glade budskab med jer ved at der hver dag kommer en hilsen på kirkens Facebookside fra præsterne. Derigennem vil påskens dramatiske fortælling få liv, som et forløb vi er involveret i.

Organisten er også med. Langfredag spiller hun påskesalmen ”Hil dig, Frelser og Forsoner” og vi håber, at I vil synge med hjemme fra stuerne.

Glædelig påske!

Selvom alle aktiviteter er lukket ned, er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, hvis du har brug for en samtale i en svær tid. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte.

Telefonen til kirkekontoret 4587 1398 er åben tirsdag - torsdag kl. 10.00-12.00 og tirsdag kl. 15.00-17.00. Kontoret kan også kontaktes på: kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk
Hold jer opdateret på vores hjemmeside og Facebook. Vi sende løbende små hilsener på Facebook indtil vi ses igen.
                                                                                                                             eva påske

Weekendretræte på refugium Smidstrup Strand

Stilleretræte 11.-13. september 2020

Formålet med retræte er at skifte fokus. Det almindelige daglige liv er og skal være fyldt af opgaver og impulser, som vedrører familie, arbejde og fritidsinteresser.

Som kontrast hertil er retræten en mulighed for at sætte forholdet til Gud i centrum i en fælles stilhed, som skærper opmærksomheden. Den hjælper til at fastholde og reflektere over indsigter og følelser, som det ændrede fokus fremkalder.

Retræten koster 2.425 kr. Der er mulighed for at søge tilskud fra menighedsrådet.

Læs mere i invitationsfolderen, som kan downloades ved at trykke på billedet nedenunder. Folderen kan også hentes i kirken.

Tilmelding gerne inden 1. august til Eva Borbye Pedersen, som leder retræten.

Weekendretræte 2019

<< April 2020 >>