Samværsklub

samvrsrunde

Samværsklubben er et mødested for de modne med samtale, sang, kaffe, foredrag og udflugter. Prisen er 20 kr. for kaffe og brød. Alle er velkomne.

program samværsklubben forår 2019 Folder

Ny tid og form
Samværsklubben har været en fast del af Christianskirkens aktiviteter i mere end 10 år. Gennem årene er flere og flere kommet i sognegården onsdag formiddag for at hygge sig og høre de mange spændende foredragsholdere, der har øst ud af deres viden.

I de sidste par år har der hver onsdag været mellem 50 og 70 personer i Samværsklubben. Det er dejligt, at så mange folk deltager, men det har betydet, at vi af ressourcemæssige årsager fremover ændrer tidspunktet og formen i Samværsklubben en lille smule.

I den nye sæson udskifter vi morgenmaden med en længere pause efter en time, hvor der serveres kaffe og kage. Derudover mødes vi fremover kl. 10.00, så man har tid til at spise morgenmad hjemmefra. Vi slutter også en halv time senere kl. 12.00.

Den sidste onsdag i måneden vil der fremover være musik på programmet, da vi har en organist til rådighed, som kan spille op til fællessang eller anden musikalsk underholdning.

Vel mødt onsdag 11. september til en ny og spændende sæson i Samværsklubben.

Yderligere information kontakt Catherine Murphy.

Samværsklubbens arrangementer:

<< September 2019 >>