Samværsklub

samvrsrunde

Samværsklubben er aflyst til 16. september.

Desværre må vi aflyse de sidste møder i Samværsklubben på grund af de nye retningslinjerne for afstand, når vi er samlet i sognegården.
De fleste af de foredrag vi har aflyst i foråret, er heldigvis flyttet til efteråret. Vi mødes igen 16. september kl. 10.00 -12.00 til en ny og spændende sæson. Det nye program vil være klar i starten af juni og kan findes på hjemmesiden og i kirken.

Ny tid og form
Samværsklubben har været en fast del af Christianskirkens aktiviteter i mere end 10 år. Gennem årene er flere og flere kommet i sognegården onsdag formiddag for at hygge sig og høre de mange spændende foredragsholdere, der har øst ud af deres viden.

Samværsklubben er et mødested for de modne med samtale, sang, kaffe, foredrag og udflugter. Prisen er 20 kr. for kaffe og brød. Alle er velkomne.

I de sidste par år har der hver onsdag været mellem 50 og 70 personer i Samværsklubben. Det er dejligt, at så mange folk deltager, men det har betydet, at vi af ressourcemæssige årsager fremover ændrer tidspunktet og formen i Samværsklubben en lille smule.

I den kommende sæson har vi en længere pause efter en time, hvor der serveres kaffe og kage. Derudover mødes vi fremover kl. 10.00, så man har tid til at spise morgenmad hjemmefra. Vi slutter også en halv time senere kl. 12.00.

Den sidste onsdag i måneden vil der fremover være musik på programmet, da vi har en organist til rådighed, som kan spille op til fællessang eller anden musikalsk underholdning.

Yderligere information kontakt Catherine Murphy.

Samværsklubbens arrangementer:

<< Juli 2020 >>