Koncert Hymn To Freedom 24/3 kl. 15.00

Hymn to freedomTrioen Hymn To Freedom, spiller kirkekoncerter, med så forskellige instrumenter som basun, det store skrummel af et instrument, hammondorglet og trommesæt. Kan de 3 instrumenter overhovedet spille sammen, klinger det på nogen måde godt sammen i en kirke? De tre musikere lover, at svaret er et stort rungende JA! Selvfølgelig skal vi høre pianisten Oscar Petersons kendte nummer „Hymn To Freedom“, der har lagt navn til denne trio.

Nummeret i sig selv er en hyldest til livet og friheden og titlen er jo i den grad højaktuel i verden den
dag i dag. Derudover skal vi høre gode negro spirituals udsat for trioens egne arrangementer, blandet med numre der lægger sig godt op af denne genre, spillet med masser af energi, hjerte og sjæl.

Basunen er lagt i hænderne på en af Danmarks bedste på det instrument, Steen Nikolaj Hansen, hammondorglet bliver kyndigt betjent af en af landets dygtigste hammondorganister, Niels Ole Sørensen, og trommerne bliver spillet med et super swing af en af de bedste groovemastere, Espen Laub von Lillienskjold, så er der lagt op til et brag af en koncert med Hymn To Freedom.
Gratis entré

<< Marts 2019 >>