Lyngbykirkernes kor

børnekor sommer 20134 kons

Lyngbykirkernes Børne- og Spirekor er et musikalsk tilbud til sangglade drenge og piger fra 0.-6. klasse.Korene er tilknyttet Lyngby Kirke og Christianskirken.Vibeke Sahner Ockelmann er korlederog er uddannet musiklærer og kordirigent på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun har tidligere ledet Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums Børnekor og undervist i børnekorledelse på Musikkonservatoriet.Vibeke leder også børnekorene i Sorgenfri kirke, der øver torsdag eftermiddag.

HVAD LAVER MAN I KORET?

• man synger sammen med andre
  • man bruger sin stemme og krop
  • man får musikundervisning
  • man lærer en mase sange
  • man hygger sig
  • man optræder til koncerter og udvalgte gudstjenester
  • man kommer på øve-weekender og til stævner, hvor man møder andre kor

Når man synger i kor lærer man at synge helt rent, at lytte til hinanden, at synge flerstemmigt og at følge en dirigent. De bliver også undervist i at læse noder og rytmer. Koret synger mange forskellige slags sange, og vi danser, klapper, siger rim og remser og synger efter håndtegn.

HVAD KOSTER DET ?
Det koster kr. 250,- pr. halvår. Desuden skal påregnes 160 kr. til en korbluse

HVORDAN KOMMER MAN MED ?
Der er korprøve hver torsdag eftermiddag. Spirekorets øvetider er fra kl. 15.30-16.20. Børnekorets øvetider er fra kl. 16.35 - 18.10.

Vi søger nye børn til både børnekoret og spirekoret.

Tilmelding via hjemmesiden. For flere informationer kontakt korlederen på tlf. 29 42 16 69 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere i folderen her korfolder

<< September 2019 >>