Alle gudstjenester og arrangementer i Christianskirken er aflyst til og med 13. april.

Vi kan derfor desværre ikke holde påskegudstjenester i kirken sammen, men påske bliver det alligevel.

Vi vil gerne fejre påskens glade budskab med jer ved at der hver dag kommer en hilsen på kirkens Facebookside fra præsterne. Derigennem vil påskens dramatiske fortælling få liv, som et forløb vi er involveret i.

Organisten er også med. Langfredag spiller hun påskesalmen ”Hil dig, Frelser og Forsoner” og vi håber, at I vil synge med hjemme fra stuerne.

Glædelig påske!

Selvom alle aktiviteter er lukket ned, er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, hvis du har brug for en samtale i en svær tid. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte.

Telefonen til kirkekontoret 4587 1398 er åben tirsdag - torsdag kl. 10.00-12.00 og tirsdag kl. 15.00-17.00. Kontoret kan også kontaktes på: kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk
Hold jer opdateret på vores hjemmeside og Facebook. Vi sende løbende små hilsener på Facebook indtil vi ses igen.
                                                                                                                             eva påske

Venskabsmenighed i Letland

Christianskirken har i mange år haft forbindelse med en evangelisk-luthersk menighed i Letland. Christianskirkens Letlandsgruppe har flere gange arrangeret besøgsture til Kemeri ligesom  repræsentanter for menigheden i Kemeri har besøgt Christianskirken.

Kontaktperson for Letlandsgruppen er Anne Mette Johannsen, tlf. 4588 8765.

Menigheden i Kemeri har en hjemmeside: http://www.kemerubaznica.lv/ .

Efterfølgende artikel (fra foreningen Danmark-Letlands medlemsblad) fortæller om et besøg i Kemeri september 2007.

Læs mere: Venskabsmenighed i Letland

<< April 2020 >>