Ledig stilling i Christianskirken

KIRKETJENER SØGES

Christianskirken søger en ny kirketjener, da Per, den ene af vores to fuldtids kirketjenere, går på pension efter 10 år. Stillingen er fuldtid, 37 timer pr. uge.

Du er som kirketjener ofte den første, der møder de mennesker, som kommer til kirken og sognegården. Det er mennesker i forskellige livssituationer både i glæde og sorg, og du skal møde dem med smil og varme.

Desuden skal du som kirketjener sørge for, at kirken fremstår pæn, ren og vedligeholdt.

Som kirketjener er du en væsentlig del af kirkens team af medarbejdere, som består af 4 præster, en organist, en formidlingsmedarbejder, en kordegn/multimedarbejder og to kirketjenere, samt korleder og kirkesangere. Stillingen er i tæt samarbejde med kirkens anden kirketjener.

Alle ansatte har et godt samarbejde med menighedsrådet, som udgør en aktiv del af kirkens liv

Ansøgningsfrist: fredag d. 21/2 2020

Samtaler forventes at foregå i uge 11.

Læs mere: Kirketjenerstilling

<< Februar 2020 >>