Kalenderdetaljer

Sogneaften med Karen Fastrup
Kirke og sognegård, Chr. X's Allé 120
Onsdag 11/11 2020 18:00 - 22:00

Hungerhjerte. Sogneaftenen begynder med aftensang i kirken kl. 18.00. Derefter spiser vi et fælles måltid i sognegården indtil foredraget begynder ca. kl. 19.15. Aftenerne rundes af med mulighed for at stille spørgsmål, inden vi kl. 21.00 går hver til sit. Tilmelding til kirkekontoret senest tirsdag 10. november kl. 11.00. Pris for mad pr. aften er 60 kr. Foredraget er gratis. Karen Fastrup udgav i 2018 bogen Hungerhjerte, der med udgangspunkt i sit eget liv, fortæller om livet med psykisk lidelse. I hendes foredrag vil hun fortælle om sine pludselige indlæggelser på psykiatriske afdelinger og hvordan hun fik diagnosen Borderline og hvordan hun fik kæmpet sig rask igen. I omtalen af bogen lyder det: „Hungerhjerte er en autofiktiv roman om angst, kærlighed, sex og terapi. En kvindelig forfatter og oversætter er flyttet hjem til Danmark efter at have boet nogle år i udlandet. Hun er del af et københavnsk kunstner- og akademikermiljø, og hun forelsker sig begærligt i en musiker, som hun flytter ind hos sammen med sin voksne datter. Men umærkeligt begynder lyset at svinde omkring hende. Hun mister fornemmelsen af, hvordan sætninger skal vende, om natten vågner hun med et sæt. Hun ved godt, hvordan ordentlige mennesker opfører sig. De er afdæmpede og rummelige og forstående. Men lige under hendes hovedskal traver et vilddyr rundt på en udspændt hinde.“

<< December 2020 >>