Gospelkoret Faith

gospelkoret faith ny

Gospelkoret Faith har ca. 150 medlemmer i alle aldre og med  vidt forskellige baggrunde, som har det til fælles, at vi elsker at synge sammen, for hinanden og at give publikum en god koncertoplevelse til årets koncerter. Koret ledes af Nina Luna Eriksen og pianist Kristof Jasik, som  begge er meget anerkendte i gospelmiljøet.

Vi synger primært engelsksprogede gospelsange både traditionelle og moderne. Vores øveaftener er præget af tempo, energi og koncentration, og der er aldrig langt til store smil og et godt grin. Koret har eksisteret fra 1996 under FOF, men har siden 2001 været en selvstændig forening.

Koret er åben for alle, der kan lide at synge og er mødestabile. Der er ingen optagelsesprøve og vi synger ikke efter noder. Koret øver hver onsdag kl. 18:45-21:15 i Christianskirken. Under den nuværende Corona-pandemi øver vi pt. virtuelt på Zoom.

Har du lyst til at blive en del af fællesskabet, så kontakt os på følgende e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hjemmeside: www.gospelkoret-faith.dk – følg også koret på Instagram og Facebook.

<< April 2021 >>