Sorggrupper i Christianskirken

Sorggrupper for voksne

I Christianskirken starter vi sorggrupper for voksne to gange om året. Sorggruppen er en samtalegruppe, hvor man kan dele tanker og erfaringer med andre, som har mistet en ægtefælle et familiemedlem eller en nær ven.

At miste et menneske man elsker, er noget af det sværeste vi kan opleve. Man gennemgår en stor smerte og sorg, som kan være svær at bære alene. Erfaringer viser, at det er ofte i fællesskab med andre, at man bedst kan bearbejde sin sorg. Samtaler med mennesker som også har oplevet at miste, kan hjælpe en til at komme lettere og mere styrket gennem sorgen.

Hvad kan en sorggruppe tilbyde?

Sorggruppen er et fortroligt sted, hvor man har mulighed for at tale om de svære følelser, lytte til andre i samme situation og dele erfaringer og minder. Møderne ledes af to gruppeledere efter en fast struktur, der sikre, at alle deltagere får mulighed for at komme til orde.

Sorggruppen for voksne består af op til 8 personer der mødes 10 gange ca hver anden onsdag eftermiddag i sognegården kl. 15.00 -17.00.

Gruppelederne er Catherine Murphy som har været ansat mange år i Christianskirken og Gitte Rödtness som har en baggrund som rådgiver og coach. Ønsker du at deltage kontakte Catherine Murphy på  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Her kan du læse mere om sorggruppen. Sorggrupper i Christianskirken

Sorggrupper for unge

Vi har også sorggrupper for unge som har mistet. Sorggruppen for unge mødes torsdag eftermiddag. For flere informationer kontakt Anita Brændsgaard Bennetsen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

<< Juni 2021 >>